Foto: RJR Fotografie

Welkom op de website van Zeinab’s Bakery!

Bij Zeinab’s Bakery bent u aan het juiste adres voor gepersonaliseerde taarten en/of zoetigheden die niet alleen prachtig zijn om naar te kijken, maar ook heerlijk smaken! Zeinab werkt met veel liefde en passie aan u droomtaart en zoetigheden!

Zeinab’s Bakery is opgericht in 2017 door Zeinab Alhashime en is een gevestigde thuis-bakkerij in Nijmegen. Zeinab’s passie voor koken was er al van jongs af aan, maar haar liefde voor bakken begon toen zij haar eerste verjaardagstaart maakte voor haar schoonbroertje in 2016. Het bakken werd steeds frequenter en in 2017 maakte Zeinab een bak-instagram account aan, www.instagram.com/zeinabsbakery, waar ze al haar baksels nog steeds deelt. Haar hobby voor bakken begon uit de hand te lopen en zo deed Zeinab in 2022 mee aan het bekende tv programma Heel Holland Bakt. Hier schopte zij het tot in de finale!

Sindsdien heeft Zeinab zeker niet stil gezeten, zo is Zeinab’s Bakery officieel vastgelegd bij de KVK sinds januari 2023! Tegenwoordig kan je niet alleen de lekkerste taarten bestellen, maar ook bakken met haar recepten die ze op deze website deelt óf samen met haar bakken tijdens workshops in Nijmegen! Daarnaast is in september 2023 haar eerste bakboek uitgekomen, Zoets van Zeinab, met dit boek zal iedereen een spektakelstuk neer kunnen zetten! Zeinab droomt ervan om uiteindelijk haar eigen zaak te hebben, en wie weet wordt deze droom snel werkelijkheid..